Salla e Dasmave

Për dasmen tuaj me të veçantë kujdeset stafi i EsraPalace me përvojë disa vjeqare të cilët do të përkushtohen që gjithqka të jetë në nivel që dasma juaj të shëndrohet në një realitet.

Dasmat përrallore nuk ndodhin papritur, ato planifikohen.

 

Dita juaj e shumëpritur është e rëndësishme edhe për ne.

 

Organizoni dasmën tuaj në EsraPalace, dhe do t’ ju mundësojmë atmosferën dhe shërbimin ideal për dasmën tuaj.