Restaurant

Duke ndërthurur recetat e kuzhinave më të njohura perëndimore me ushqimin tonë tradicional, përkujdesemi që çdo pjate e servuar të jetë unike dhe mjaft e shijshme. Prej picave, mishit dhe peshkut të freskët e deri te recetat vendore, gjithmon ofrojme ushqim te freskët dhe shumë të shëndetshëm.

Nuk mbeten anash as ëmbelsirat, shumë të shijshme dhe të veçanta.

Për çdo drekë apo darkë, me të dashurit tuaj,  ju ofrojmë edhe shumë llojet e verërave dhe pijeve alkoolike.