EsraPalace

EsraPalace gjindet në pjesën më të bukur të qytetit të Rahovecit

Pamja që mund të shikoni nga EsraPalace janë kryesisht vreshtat e bukura të qytetit të Rahovecit, gjithashtu ne pjesën mbrapa mund ti shihni fushat e gjelbëruara të punuara me shumë kujdes dhe me plot dashuri.

Rr.UÇK-së, Rahovec, Kosovë
+377 44 735 000

Shijoni ambientet e bukura në EsraPalace

Bëj rezervimin tënd tani me çmim më të lirë

Të dhënat e moteleve


Dhomat janë me madhësi të ndryshme dhe i ofrojnë të gjitha standardet që kërkohen nga një motel cilësor. Pastrimi dhe rregullimi i shtratit bëhen për çdo ditë du përfshirë shërbimin e rregullimit të dhomës në mbrëmje. (Më shumë…)

  • 10 DHOMA
  • PARKING
  • FREE WIFI
  • RESTAURANT
  • TV LCD
  • KONDICIONER AJRI
  • MINIBAR
  • TAVOLINE PUNE
  • BANJO ME THARËSE FLOKËSH

disa fjalë të mysafirëve


Një restaurant shumë i bukur dhe stafi shumë i sjellshëm gjithashtu!

Burim Piraj

Lirisht mund te hyj ne rendin Hoteleve Evropiane me standart te lart. Hoteli ma i mir ne rrethin e vet.

Mustafe Demaj

EsraPalace është një ndër hotel, restaurant dhe salla dasmash me i miri ne kosovë

Sami Kryeziu

Salla e dasmave


Për dasmen tuaj me të veçantë kujdeset stafi i EsraPalace me përvojë disa vjeqare të cilët do të përkushtohen që gjithqka të jetë në nivel që dasma juaj të shëndrohet në një realitet.

Dasmat përrallore nuk ndodhin papritur, ato planifikohen.
Dita juaj e shumëpritur është e rëndësishme edhe për ne.
Organizoni dasmën tuaj në EsraPalace, dhe do t’ ju mundësojmë atmosferën dhe shërbimin ideal për dasmën tuaj.(Më shumë…)